Podcast tips

Jag lyssnar ofta på podcasts då jag är ute och går i skogen och nu tänker jag tipsa om den bästa enligt mig! Det är ”Sunshinepodden”. https://www.4good.se/sunshinepodden

De två kvinnorna som startat podden heter Carina och Marie och de driver också nätverket 4good som är Sveriges största kvinnliga nätverk.

20180927_082225

I podden så möter man människor som drömt och gjort, kända och okända. Det är verkligen inspirerande storys man får höra, och ofta berörande. En del människoöden ger perspektiv och från varenda podcast kan man plocka något guldkorn.

Letar du inspiration till att göra förändringar i ditt liv, lyssna på denna podd!

Sen så beundrar jag verkligen också nätverket de byggt upp, och tycker det är lite synd att man inte bor i Sverige och kan delta. Det vore en enorm styrka som ny egen företagare att få ingå i ett nätverk och få bygga kontakter med likasinnade. Finns det i (svensk) Finland något liknande så tipsa mig!

20181029_091510

Annons

Publicerat av

annasarashormonerochandning

Jag är en kvinna mitt i livet som kämpar med vardagspusslet tillsammans med maken och våra tre barn. Bosatt i Syd-Österbotten i Finland. Intresserad av naturen, matlagning och mänskliga relationer. Brinner för förebyggande vård och drömmer om att flytta utomlands. Psykiatrisk sjukskötare, diplomerad hormonterapeut och basstudier i kroppsorienterad psykoterapi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s