Mina tjänster på Wasa Wellness

Jag har ju fått möjligheten att ha mottagning på Wasa Wellness i Vasa. Har du inte besökt platsen så rekommenderar jag det verkligen, där finns något för alla! http://www.wasawellness.fi/

Själv så var jag kund där för första gången för några år sedan, och jag slogs omedelbart av hur lugn och skön stämning det var där. Nu får jag alltså chansen att vara en del av det, till en början någon dag / månad.

Följande tjänster erbjuder jag ;

Hormonrådgivning

Vi kartlägger gemensamt genom samtal och formulär din livssituation med betoning på kost, motion, stress och sömn för att hitta orsaken till hormonell obalans. Din kropp vill alltid samarbeta med dig, men ibland kan det vara svårt att höra dess budskap.

Supportiva samtal

Mår du psykiskt dåligt och vill prata? Jag erbjuder stödsamtal med kroppsorienterad inriktning.

Även föreläsningar för mindre grupper i ovanstående ämnen.
Mina tjänster är svenskspråkiga.

Är du nyfiken på hur jag jobbar och om jag kan hjälpa dig så bjuder jag in dig till ett gratis informationstillfälle 31.1 kl 18 på Wasa Wellness. Jag bjuder på kaffe/te och fika. Anmäl ditt deltagande till mig före 24/1 på annasarasidback@gmail.com

Välkommen! 🙂

20181230_101901

Annons

Publicerat av

annasarashormonerochandning

Jag är en kvinna mitt i livet som kämpar med vardagspusslet tillsammans med maken och våra tre barn. Bosatt i Syd-Österbotten i Finland. Intresserad av naturen, matlagning och mänskliga relationer. Brinner för förebyggande vård och drömmer om att flytta utomlands. Psykiatrisk sjukskötare, diplomerad hormonterapeut och basstudier i kroppsorienterad psykoterapi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s