På gång i höst

Hösten har kört igång med full fart!

20190807_194536

Också denna höst kör igång med mycket roligt på gång!

På Korsholm vuxeninstitut kommer jag lördagen 19.9 att ha några timmars workshop kring hormoner. I Närpes blir upplägget likadant lördagen 3.10 kl 10.15-13. Vi kommer att prata om de vanligaste hormonerna och hur dessa påverkas av kosten, motion, stress och sömn. Jag hoppas att du efter denna dag ska känna ett intresse av att fördjupa dig i Din kropp och dess signaler, och med hjälp av att samarbeta med den uppnå balans.

20190427_163406

Vill du baka godsaker med mig inför jul som är glutenfria, veganska samt utan vitt socker så finns en kurskväll via Närpes vuxeninstitut 25.11.

20190708_190949

Onsdagen 18.11 kl 18.19.30 så får du en introduktion till Andningsskolan. Känner du att du vill knyta an till dig själv på ett djupare plan, slappna av eller bara komma med på en lugn återhämtande kväll så anmäl dig! 🙂

Vi ses!

Annons

Publicerat av

annasarashormonerochandning

Jag är en kvinna mitt i livet som kämpar med vardagspusslet tillsammans med maken och våra tre barn. Bosatt i Syd-Österbotten i Finland. Intresserad av naturen, matlagning och mänskliga relationer. Brinner för förebyggande vård och drömmer om att flytta utomlands. Psykiatrisk sjukskötare, diplomerad hormonterapeut och basstudier i kroppsorienterad psykoterapi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s